Voor info bel Benedikt en Elien op 057 21 40 01 of maak meteen een afspraak

Braem Interieur maakt van uw huis, een thuis!

Aanbod - Binnenschrijnwerk

Keukens

De keuken is een belangrijke, misschien wel de belangrijkste plaats in uw huis. Hier wordt er steeds meer tijd in doorgebracht. De keuken wordt niet enkel meer gebruikt om te koken en te eten maar wordt steeds meer een leefruimte. Van het ontbijt met het hele gezin tot een gezellig diner met vrienden... Niet alleen de functionaliteit speelt een belangrijke rol bij het ontwerp van uw droomkeuken, maar ook warmte en gezelligheid zijn hierbij twee belangrijke aspecten geworden.

Braem Interieur neemt al deze aspecten mee bij het ontwerp van de keuken en zorgt dat deze perfect bij uw persoonlijkheid en uw budget aansluit.

Daarbij bieden we u een brede waaier van materialen aan en zorgen we voor een perfecte integratie van de door u gekozen keukentoestellen. 

 

Koken... alleen nog leuker in de juiste keuken!

 

Een belangrijke eerste stap in uw keukenproject is het in kaart brengen van de juiste afmetingen van de voorziene ruimte. Hiervoor komen wij tijdens een eerste afspraak bij u langs. Wij bespreken de mogelijkheden volgens ruimte en budget en luisteren naar uw wensen. Op basis van dit gesprek kunnen wij al van start gaan met het maken van een eerste ontwerp in onze 3d-software.

Tijdens een tweede gesprek krijgt u een duidelijk grondplan en een 3D-voorstelling, hierdoor krijgt u al een duidelijk idee wat het zal worden. Na eventuele aanpassingen en wanneer u de gewenste materialen en toestellen gekozen heeft, kunnen wij een nauwkeurige offerte opstellen.

Wanneer de laatste details besproken worden, wordt meteen een termijn voor levering en plaatsing geprikt. Eventuele bijkomende werken zoals de aansluiting van uw kookplaat, vaatwasser, oven, water- en afvoeraansluiting nemen wij er graag bij. Op die manier hoeft u geen andere vakman aan te spreken en verliest u op die manier geen tijd. 

 

Keuken met werkblad uit rubberwood
Hoekkeuken met werkblad uit dekton
Keuken met kookeiland
Badkamers

Bent u enkel op zoek naar een badkamermeubel of had u graag uw volledige badkamer eens onder handen genomen?  Beide zijn mogelijk bij Braem Interieur.

Wij kunnen voor u een badkamermeubel maken in de stijl die bij u en uw huis past maar tevens kan u op ons beroep doen voor de volledige renovatie en inrichting van uw badkamer. Een inloopdouche, uitbekleden van het bad, plaatsen van een toilet, ... wij nemen er graag de aansluiting van de sanitaire toestellen bij, zo hoeft u maar één vakman aan te spreken en verliest u geen tijd.

 

 

Meubels/maatwerk

U zag een meubel die perfect zou passen in uw droominterieur, alleen had u deze misschien toch wat kleiner of groter in gedachten? Of was dit nu toch niet echt het kleur die u in gedachten had? Bij Interieur Braem hebben we de oplossing voor u.

Wij maken uw dressing, tv-meubel, inbouwkasten, vrijstaande kasten en nog veel meer volgens uw smaak en uw budget. Alle meubels en maatwerk worden in onze eigen atelier met de nodige zorg vervaardigd om deze achteraf bij u te komen monteren.

Vertrekt u nu vanuit een bestaand idee of had u nieuw ontwerp voor ogen, wij denken met u mee naar een haalbare realisatie. Dankzij onze 3D-software maken wij een voorstelling van uw project, zo krijgt u een beter beeld van het meubel. Daarnaast kan het u ook helpen bij de bepaling van kleuren en materialen. Deze tekening kunnen wij met uw keuzes verder verfijnen en wanneer het ontwerp volledig naar uw zin is, kunnen we u een nauwkeurige offerte maken.

 

Inbouwmeubels
Vrijstaande meubels
Dressing met of zonder deuren
Binnendeuren

Ook voor uw binnendeuren bent u bij Braem Interieur aan het goeie adres. Doordat onze atelier is uitgerust met een CNC-machine kunnen wij u maatwerk in binnendeuren garanderen. Deuren worden bij ons ingekast en dit zowel voor de particuliere klant als voor de zelfstandige afnemer. U kan bij Braem Interieur niet alleen uw schilderdeuren kopen maar ook gelakte deuren of deuren met laminaat beplakt, blokkaders in MDF of massief hout, massieve deuren, ... behoren tot onze mogelijkheden.

Bent u een doe-het-zelver? Bij ons kan u uw binnendeuren kopen om deze zelf te plaatsen. Natuurlijk kan u ook op ons rekenen als u deze liever door ons laat plaatsen.

Plafonds/vloerbekleding

Voor het (her)bekleden van uw plafond kan met verschillende materialen gewerkt worden, gaande van gyproc tot houten planchetten.

Het verlagen van uw plafond biedt u de mogelijkheid om beter te isoleren, maar geeft u tevens de kans om uw ruimte van een nieuwe look te voorzien zonder dat u rekening dient te houden met de huidige verlichting of dergelijke. Hiervoor kan, afhankelijk van de situatie, gekozen worden voor het herbekleden van de huidige roostering maar er kan ook een nieuwe houten plafondconstructie in elkaar getimmerd worden. Deze kunnen we dan bekleden met het materiaal naar uw smaak.

Ook voor uw vloerbekleding kan u bij Braem Interieur terecht. Bij de materiaalkeuze hiervan speelt niet alleen het esthitisch een belangrijke rol, tevens de levensduur en het onderhoud ervan spelen een belangrijke rol. Net zoals wij de plafondbekleding bestaan er voor de vloerbekleding een hele waaier aan mogelijkheden, denk maar aan laminaat of halfmassief parket.

 

 

Braem

Benedikt Braem en Elien Deroo:

Schietstraat 1
     8900 Dikkebus (Ieper)
     West-Vlaanderen

057 21 40 01

Braem op Facebook

info@braem-interieur.be


Maak meteen een afspraak >

Bekijk ook onze partners:

>Braem interieur